Ceai rooibos

Ceaiuri rosiatice din Africa de Sud

Rooibosul este un arbust din Africa de Sud numit si “red bush” care are frunze late si flori galbene. Frunzele sunt foarte aromate odata uscate si sunt folosite in prepararea ceaiurilor de plante. Rooibos nu este un ceai adevarat, ci o planta. De aceea infuzia obtinuta din frunze uscate de rooibos este o “tizana”, nu un ceai propriu-zis, insa este cunoscut in toata lumea sub numele de ceai rooibos. Rooibosul are o culoare distinctiva si o aroma originala care il diferentiaza de toate celelalte tipuri de ceai.

Pentru pasionati: click sa vezi mai multe detalii despre ceai

Ceai rooibos

Ceai rooibos African Solstice

African Solstice

Un ceai rooibos cu fructe de padure dulci

Ceai rooibos Apricot Amaretto

Apricot Amaretto

Savoare dubla: caise si piersici, cu o nota de migdale

Ceai rooibos Kiwi Lime Ginger

Kiwi Lime Ginger

Citrice proaspete cu o nota de ghimbir

Ceai rooibos Mojito Marmalade

Mojito Marmalade

Citrice zemoase cu menta si rooibos

Ceai rooibos Winter Chai

Winter Chai

Condimente asiatice intr-un ceai rooibos de sezon