Ceai alb

Ceaiuri albe. Cele mai apropiate de puritatea absoluta.

Ceail alb contine numai mugurii plantei si frunzele foarte tinere, fiind cunoscut ca cel mai putin procesat tip de ceai, de aceea este mai rar si mai scump decat celelalte tipuri. Gustul sau delicat si faptul ca este sanatos, asemeni ceaiurilor verzi, i-au crescut notorietatea in ultimii ani. Desi ceaiurile albe sunt mai putin procesate decat cele verzi, ele sunt cumva mai oxidate; oxidarea survine in faza de “ofilire”, atunci cand ceaiul alb este uscat la aer imediat dupa ce a fost cules. Apoi este copt, uscat mai departe, si uneori poate fi rulat delicat, insa de obicei procesarea se face...

Pentru pasionati: click sa vezi mai multe detalii despre ceai

Ceai alb

Ceai alb Ice Tea de Pere si Ghimbir

Ice Tea de Pere si Ghimbir

Ceai alb cu pere suculente si ghimbir racoritor

Ceai alb Tangerine Rosemary

Tangerine Rosemary

Un ceai alb deosebit aromat cu o intreaga livada si cu savurosul rozmarin

Ceai alb Tupelo Honey Fig

Tupelo Honey Fig

Un potpuriu insorit de smochine dulci si un pic de miere

Ceai alb Vanilla Pear

Vanilla Pear

Ceai alb rar, imblanzit cu vanilie si para proaspata

Ceai alb White Ambrosia

White Ambrosia

Ceai alb cu note dulci de vanilie si cocos

Ceai alb White Cinnamon Sage

White Cinnamon Sage

Ceai alb cu savoarea scortisoarei si o nota de salvie

Ceai alb White Ginger Pear

White Ginger Pear

Ceai alb Pai Mu Tan cu pere dulci si o nuanta de ghimbir

Ceai alb Wild Apple Ginger

Wild Apple Ginger

Ceai alb cu ghimbir iute si un gust dulce de mar