winter collection 2015

Ceaiuri festive, momente dragi

Arome inconfundabile de scortisoara si condimente de sezon, ceaiuri in ambalaje de poveste: iata cum momentul oferirii cadourilor de Craciun va capata o stralucire aparte. Warming Joy este despre bucuria din miezul iernii si despre caldura ei speciala, sentimentul de apartenenta si de bine.

Tipuri de ceaiuri incluse: Rum Raisin Biscotti, Sweet Orange Spice, Harvest Apple Spice, Spiced Ginger Plum, Winter Chai
Mai multe detalii

Colectia perfecta pentru:
Cadourile de sezon

Cumpara Winter Collection 2015

Pret: 50,00 lei
Cutie metalica Loose Leaf Winter Chai

Cutiile noastre metalice, colorate si spectaculoase, sunt prevazute cu doua capace pentru a pastra cat mai mult prospetimea frunzelor…

Ceaiuri din Winter Collection 2015:

Rum Raisin Biscotti
Ceai negru
Umple-ti casa cu aroma ametitoare dintr-o brutarie de biscotti. O infuzie incantatoare si sofisticata din cel mai bun ceai negru, cu gust imbogatit cu stafide inmuiate in rom si frunze dulci de mure.
Sweet Orange Spice
Ceai negru
Un ceai negru ispititor, cu note bogate de scortisoara si aroma de portocale dulci.
Spiced Ginger Plum
Ceai de plante
Un mix delicios cu tenta festiva: hibiscus picant, merisoare si smochine al caror gust e imbogatit cu scortisoara si caldura ghmbirului. Arome minunate pentru a te bucura de sezon cu toate simturile.
Winter Chai
Ceai de plante
Rooibosul bogat in antioxidanti si care nu contine cafeina in mod natural, precum si mirodeniile regale cu gust bogat, dau infuziei un gust exotic delicios si ispititor.
Harvest Apple Spice
Ceai varsat
O combinatie minunata care nu contine cofeina, cu gust de mere proaspete dulci si condimente cu aroma bogata, care iti incalzeste bolta palatina si care iti va aduce aminte de placinta cu mere facuta de mama.