lotus

Ceaiuri pentru minte, trup si spirit

De peste 3000 ani, lotusul este considerat sacru de catre locuitorii din sud-estul Asiei. Este simbolul purificarii complete, deoarece el trece prin apele maloase pentru a se ridica la suprafata si a inflori in mod miraculos.

Lotus este o colectie fara precedent, produsa in cantitate mica, deoarece plantele selectate se gasesc cu greu si sunt rar oferite catre export. Conceptul si designul colectiei Lotus reflecta sofisticarea si experienta senzoriala pe care fiecare din ceaiurile rare le pot oferi.

Tipuri de ceaiuri incluse: Darjeeling Quince, Orange Jasmine, Lemon Lavender, Mountain Oolong, Vanilla Pear
Mai multe detalii

Colectia perfecta pentru:
Clipele zen

Cumpara Lotus

Pret: 120,00 lei
Ribbon Box

Abundenta, acesta este cuvantul: 20 de piramide de ceai si multime de senzatii care vin odata cu…

Pret: 120,00 lei

Ceaiuri din Lotus:

Darjeeling Quince
Ceai organic
Faimosul ceai Darjeeling cultivat pe colinele Himalayei este amestecat artizanal cu gutuia. O ceasca fermecatoare si delicioasa cu arome florale si usor gust acrisor.
Orange Jasmine
Ceai organic
Dulce si delicat, cu iasomie exotica ce parfumeaza aburii din ceasca. Plus accente jucause si insorite de portocala proaspat taiata.
Mountain Oolong
Ceai organic
Un ceai oolong fin, punctat de note parfumate de piersica si imbogatit cu petale de galbenele pentru o infuzie senina, minunata.
Vanilla Pear
Ceai organic
Ceai alb rar, imblanzit cu vanilie si aroma de para proaspat coapta pentru o ceasca de relaxare si o stare de bine.
Lemon Lavender
Ceai varsat
Un mix organic cu multe arome: musetel organic, lavanda rasfatata de razele soarelui, frunze de tei prafumat si roinita - pentru o ceasca relaxanta, intr-o dupa-amiaza rezervata meditatiei.