five-over-ice

Improspatare imediata

Colectia Tea-over-ice are cate un ceai pentru fiecare: ceai negru clasic, alb si de fructe, cu arome exotice precum mango sau portocala Moro. Racite instant in recipientele noastre speciale, aceste ceaiuri sunt perfecte pentru o dupa amiaza caniculara sau pur si simplu cand ti-e pofta de ceva racoritor si sanatos.

Tipuri de ceaiuri incluse: Ice Tea de Pere si Ghimbir, Ice Tea de Zmeura, Ice Tea Mango si Piersica, Ice Tea Ceylon Gold, Ice Tea Blood Orange
Mai multe detalii

Colectia perfecta pentru:
Vara. Relaxare intensa.

Cumpara Five-Over-Ice

Pret: 140,00 lei
Set ceainice Ice Tea

Impresioneaza-ti invitatii cu acest set de ceainice neverosimil de frumoase. In plus, prepari rapid un ice tea bun si sanatos.

Pret: 200,00 lei
Set cadou ice tea

Spectaculos si foarte util, acest set contine tot ce ai nevoie pentru a prepara instant…

Pret: 40,00 lei
Cutie ice tea Mango Peach

Piersica parfumata, mango si ceai verde.

Pret: 40,00 lei
Pret: 40,00 lei
Cutie ice tea Ginger Pear

O combinatie originala de ceai alb si ghimbir, echilibrata de pere…

Pret: 40,00 lei
Cutie ice tea Blood Orange

Gustul distinct si dulce al portocalelor sangerii din soiul Moro…

Pret: 40,00 lei
Cutie ice tea 5 arome

Pentru o dupa-amiaza caniculara sau pur si simplu cand ti-e pofta…

Ceaiuri din Five-Over-Ice:

Ice Tea Ceylon Gold
Ceai negru
Creat special pentru prepararea ceaiului cu gheata, Ceylon Gold este un tip de ceai care impresioneaza. Usor astringent si foarte racoritor.
Ice Tea Blood Orange
Ceai negru
Acest ceai inviorator ofera gustul distinct si dulce al portocalelor sangerii din soiul Moro. Cultivat special pentru fructul sau de culoarea rubinului, Moro aduce in ceasca o aroma acrisoara cu efect revigorant.
Ice Tea de Zmeura
Ceai de plante
Special creat pentru a fi consumat rece, acest ceai rubiniu contine flori de hibiscus, zmeura suculenta si o subtila aroma de mure.
Ice Tea de Pere si Ghimbir
Iced tea
Pretiosul ceai alb Pai Mu Tan este cules primavara devreme dintr-un arbust de ceai numit "chaicha". Ceaiul alb se imbina savuros cu pere delicioase si doar o nota subtila de ghimbir condimentat, iar rezultatul este o infuzie delicata si savuroasa.
Ice Tea Mango si Piersica
Iced tea
Frunze de ceai verde amestecate cu menta racoritoare, bucati de mango delicios si piersica parfumata. Un ice tea tropical, cu o bogatie de arome.