vanilla peach

Rating:
Ceai organic

Un ceai negru rafinat care aseaza perfect savoarea luxurianta a piersicilor coapte langa bucatile de cocos aromat si un strop de vanilie catifelata.

Cumpara Vanilla Peach sub forma:

Infuzie
3 - 5 minute, 100 de grade Celsius. Pentru a prepara ice tea din ceai-frunze, folositi 2 lingurite de ceai la un pahar de 250ml.

Ingrediente
ceai negru organic, bucati de mere organice, bucati de nuca de cocos organica, aroma naturala de nuca de cocos, bucati de vanilie organica, aroma naturala de piersici, aroma naturala de vanilie

Cofeina
Contine cofeina

Certificare
Kosher Certified, USDA Organic

Ceai negru organic din India. Bucati de de nuca de cocos organica din Filipine.

Complex si tare, ceaiul negru este cel mai consumat dintre toate sortimentele de ceai. Ceaiul negru trece prin patru etape de productie: ofilire, rulare, oxidare si uscare / ardere. Acest proces are ca rezultat un gust penetrant, intens si contine mai multa cofeina decat ceaiurile mai putin oxidate.
Cu accent pe calitate, Tea Forté cauta doar mici gradini dedicate practicilor de calitate si durabile, pentru a proteja si a aduce beneficii atat pamantului cat si oamenilor. In procesul de cautare si prelevare de probe, Tea Forté alege frunze mari, bine conturate care sunt prelucrate manual si cu atentie, o sarcina laborioasa si consumatoare de timp, care necesita rabdare si pasiune pentru a crea un ceai negru rafinat.

Face parte din colectia: