passion fruit papaya

Rating:
Ceai organic

Rasfat al simturilor cu un ceai verde indraznet si aromat. Abundenta de arome tropicale - mango zemos, fructul pasiunii si papaya completate discret de mar proaspat.

Cumpara Passion Fruit Papaya sub forma:

Infuzie
2-4 minute, 80 de grade Celsius. Pentru a prepara ice tea din ceai-frunze, folositi 2 lingurite de ceai la un pahar de 250ml.

Ingrediente
ceai verde organic, bucati de mar organic, bucati de mango organic, coaja de portocala organica, aroma naturala de papaya, aroma naturala de fructul pasiunii, petale de floarea soarelui organice

Cofeina
Contine cofeina

Certificare
Kosher Certified, USDA Organic

Ceai verde organic din China. Petale de floarea soarelui din Bulgaria.

Procesul de tratare cu abur si pan-ardere a frunzelor de ceai inainte de rulare pentru a opri procesul de oxidare este ceea ce conduce la numeroasele beneficii pentru sanatate ale consumul regulat de ceai verde, relatate de cercetarile in domeniu. Venerat pentru aroma sa prospata si gustul distinct, Tea Forté lucreaza cu cultivatorii sai pentru a produce ceaiuri verzi, care sunt unice ca aroma si prelucrate artizanal pentru a obtine concentratii mari de EGCG(epigalocatechin galat). Cercetatorii au identificat EGCG ca fiind cel mai puternic antioxidant polifenolic, remarcabil pentru prevenirea si stoparea degradarii oxidative la nivel celular si pentru proprietatile de lupta impotriva bolilor cauzate de molecule daunatoare din organism, cunoscute sub numele de radicali liberi.

Bea o ceasca de ceai verde, de cateva ori pe zi, va oferi o sursa bogata de antioxidanti si alti compusi benefici pentru sanatate din plante.

Face parte din colectia: