jasmine chamomile

Rating:
Ceai organic

Ceai verde cu iasomie si musetel parfumat cu note de citrice proaspat stoarse.

Cumpara Jasmine Chamomile sub forma:

Infuzie
2-4 minute, 80 de grade Celsius. Pentru a prepara ice tea din ceai-frunze, folositi 2 lingurite de ceai la un pahar de 250ml.

Ingrediente
flori organice de musetel, ceai verde organic cu iasomie, coaja de lamaie organica, aroma naturala de lamaie, mirt lamaios organic

Cofeina
Contine cofeina

Certificare
Kosher Certified, USDA Organic

Musetel organic din Egipt, mirt lamaios din Australia.

Procesul de tratare cu abur si pan-ardere a frunzelor de ceai inainte de rulare pentru a opri procesul de oxidare este ceea ce conduce la numeroasele beneficii pentru sanatate ale consumul regulat de ceai verde, relatate de cercetarile in domeniu. Venerat pentru aroma sa prospata si gustul distinct, Tea Forté lucreaza cu cultivatorii sai pentru a produce ceaiuri verzi, care sunt unice ca aroma si prelucrate artizanal pentru a obtine concentratii mari de EGCG(epigalocatechin galat). Cercetatorii au identificat EGCG ca fiind cel mai puternic antioxidant polifenolic, remarcabil pentru prevenirea si stoparea degradarii oxidative la nivel celular si pentru proprietatile de lupta impotriva bolilor cauzate de molecule daunatoare din organism, cunoscute sub numele de radicali liberi.

Bea o ceasca de ceai verde, de cateva ori pe zi, va oferi o sursa bogata de antioxidanti si alti compusi benefici pentru sanatate din plante.

Face parte din colectia: