cutie cu 15 infuzii de ceai

Rating:

Este varianta ideala de a testa aromele celor mai interesante colectii de la Tea Forte. Sau poate fi cadoul perfect pentru cei care vor sa incerce aromele ceaiului-frunze fara a urma un algoritm complicat.

 

E simplu: desfaci un pliculet pre-portional si il golesti in ceainic sau in infuzor. Apa fierbinte va transforma acest pliculet in cel mai aromat ceai baut vreodata.

 

Accesoriile ideale pentru aceasta cutie de ceaiuri sunt canile KATI si infuzorul modern din ceramica si otel inoxidabil LUCI.

 

Fiecare cutie contine 15 plicuri cu ceai-frunze, cate 3 din fiecare aroma.

Livrarea se va efectua in ziua urmatoare confirmarii comenzii (in zilele lucratoare), iar pretul pentru livrare este de 18 RON atat pentru Bucuresti cat si pentru livrarea in tara. In cazul in care ati ales plata ramburs, aceasta se va efectua dupa verificarea integritatii coletului, in conformitate cu factura emisa de catre SC Magie du Chocolat SRL.

Cumpara Cutie cu 15 infuzii de ceai:

Collections

NOIR Stoc 0
Herbal Retreat Stoc 0
Garden Harvest Stoc 0
World of Teas 70,00 lei

Colectii Cutie cu 15 infuzii de ceai

 • World of Teas

  O adevarata gradina in ceasca ta...Din cele mai faimoase gradini ale lumii, iau nastere aceste varietati de ceaiuri artizanale, cu efecte de imbunatatire a sanatatii. Frunzele…

 • Garden Harvest

  O colectie distinctiva, inspirata de o gradina din New England, o recolta proaspata de ierburi aromate, fructe si flori asociate cu ceai alb organic.

 • NOIR

  Va prezentam infuzia de ceai negru cu gust intens din colectia NOIR: amestecuri robuste, cu aroma persistenta, care ii vrajesc pana si pe adeptii cei mai pasionati ai cafelei.…

 • Herbal Retreat

  Refugiaza-te intr-o lume in care nu exista decat calm si relaxare. Aceasta colectie de ceaiuri lipsita de cofeina este destinata momentelor de liniste si meditatie. Reprezinta…