tea chest black & white

Rating:

Fa senzatie cu aceasta colectie expansiva de ceaiuri Tea Forte. Contine un mix impresionant de ceaiuri din intreaga lume ambalate in haine festive, care invita la o experienta de explorare memorabila.

Contine 40 de piramide de ceai:
Blood Orange, Caramel Nougat, Chocolate Rose, Peach Brulee, Rum Raisin Biscotti, Sweet Orange Spice, Winter Spice, Cherry Marzipan, Lemon Sorbetti, Moroccan Mint, Sencha, White Cinnamon Sage, Wild Apple Ginger, Chamomille Citron, Crimson Nectar, Harvest Apple Spice, Orange Pomegranate, Peach Jubilee, Spiced Ginger Plum, Winter Chai.

Dimensiuni: (LxlxH) 22x20x10cm
Greutate: 780g

Livrarea se va efectua in ziua urmatoare confirmarii comenzii (in zilele lucratoare), iar pretul pentru livrare este de 16 RON atat pentru Bucuresti cat si pentru livrarea in tara. In cazul in care ati ales plata ramburs, aceasta se va efectua dupa verificarea integritatii coletului, in conformitate cu factura emisa de catre SC Magie du Chocolat SRL.

Cumpara Tea Chest Black & White:

Tea Chest Black & White

Tea Chest Black & White 190,00 lei

Colectii Tea Chest Black & White

  • Warming Joy 2016

    Arome inconfundabile de scortisoara, ciocolata si condimente de sezon, ceaiuri in ambalaje indraznete: iata cum momentul oferirii cadourilor de Craciun va capata o stralucire…

  • Tea Chest

    O colectie diversa de 40 de infuzii, cate doua piramide din matase pentru fiecare douazeci de arome Tea Forte. Pe capacul cufarului vei gasi o descriere detaliata care te…