set ceainice ice tea

Rating:

Impresioneaza-ti invitatii cu acest set de ceainice neverosimil de frumoase. In plus, prepari rapid un ice tea bun si sanatos.

 

Infuzeaza ceaiul fierbinte in ceainicul mic cu capac si racoreste intr-o clipa ceaiul proaspat si delicios turnand infuzia din vasul de deasupra peste gheata aflata in ceainicul-suport.
Acest set poarta semnatura liniei noastre Tea-Over-Ice™, iar recipientele moderne au un aspect aparte, dramatic, fiind din sticla rezistenta la temperatura inalta, prelucrata de suflatori in sticla si avand forma conica pentru o imagine care sa atraga toate privirile.

 

Se folosesc impreuna cu piramidele noastre din matase Five-Over-Ice, special concepute pentru acest set. Proportiile de apa fierbinte, ceai si gheata se echilibreaza in asa fel incat sa rezulte 700 ml de ceai proaspat cu gheata.

 

- Setul cuprinde 2 ceainice din sticla (partea superioara pentru infuzat/partea suport pentru gheata si apoi pentru servit)
-Realizate din sticla suflata manual si rezistenta la temperatura inalta
- Infuzeaza 700 ml de ceai
- Dimensiunile: Produs: (DxH) 12x25cm

Livrarea se va efectua in ziua urmatoare confirmarii comenzii (in zilele lucratoare), iar pretul pentru livrare este de 18 RON atat pentru Bucuresti cat si pentru livrarea in tara. In cazul in care ati ales plata ramburs, aceasta se va efectua dupa verificarea integritatii coletului, in conformitate cu factura emisa de catre SC Magie du Chocolat SRL.

Solicita pret HoReCa

Cumpara Set ceainice Ice Tea:

Collections

Five-Over-Ice 140,00 lei

Colectii Set ceainice Ice Tea

  • Five-Over-Ice

    Colectia Tea-over-ice are cate un ceai pentru fiecare: ceai negru clasic, alb si de fructe, cu arome exotice precum mango sau portocala Moro. Racite instant in recipientele…